FRI FRAGT: Køb for over kr. 350,- så betaler vi fragten
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

B&B SHAMPOO

   

1 til 10 af 34

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. B&B Petguard

  B&B Petguard plejer dyrets hud, samtidig med at den hjælper til bekæmpelse af flåter og lopper

  179,00 kr
 2. B&B Tanglefree Datovare B&B Tanglefree Datovare
  -49%

  B&B Tanglefree Datovare

  500 ml Børst alt det filt ud du kan INDEN bad. Spray B&B Filtfri i den tørre pels, hvor der er behov. Vask og anvend Rose conditioner og skyl grundigt, som altid

  Datovare: Januar 2020

  Pris: 175,00 kr

  Tilbud 90,00 kr

 3. B&B Øjenpleje til hunde B&B Øjenpleje til hunde
  -61%

  B&B Øjenpleje Datovare

  B&B øjenpleje er et af de produkter i B&B serien med mange forskellige funktioner.

  Datovare: juli 2019

  Pris: 129,00 kr

  Tilbud 50,00 kr

 4. B&B Petguard B&B Petguard
  -50%

  B&B Petguard Datovare

  B&B Petguard plejer dyrets hud, samtidig med at den hjælper til bekæmpelse af flåter og lopper

  Pris: 179,00 kr

  Tilbud 90,00 kr

 5. B&B Sølvvand

  B&B Sølvvand er naturens eget antibiotikum.
  Fra: 109,00 kr
 6. B&B Sølvsalve

  60 ml B&B Sølvsalve
  129,00 kr
 7. B&B Naturlig Mundrens

  B&B naturlig mundrens er som navnet antyder en 100% naturlig rengørende og opfriskende mundrens baseret på kolloid sølvvand
  119,00 kr
 8. B&B Melisse 2-i-1 Shampoo

  Shampoo 2 i 1 melisse
  Fra: 49,00 kr
 9. B&B Shampoo med Citrus

  Hvis du vil passe rigtig godt på din hunds pels, så anbefaler vi dig at bruge B&B økologisk hundeshampoo
  Fra: 49,00 kr
 10. B&B Shampoo med Jojoba

  B&B økologisk hundeshampoo er til hundeejeren, der ønsker at passe på hundens pels og helbred, da shampooen er uden overflødige og skadende stoffer som parabener og thalater. B&B shampooen er også velegnet til katte. Shampoo med jojoba kan bruges til alle racer er særlig velegnet til hunde med hudproblemer i form af skæl, kløe eller anden form for irritation. Den helende jojoba olie får skæl og urenheder i pelsen til at 'løfte' sig til overfladen, hvorefter den nemt skylles af. Ved hudproblemer anbefales det at lade shampooen trække nogle få minutter i pelsen, før den skylles ud til pelse der trænger til et ekstra 'pift', så den giver flot glans i pelsen
  Fra: 49,00 kr

   

1 til 10 af 34

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

B&B Økologiske Hundeshampoo er en serie med flere lækkre hundeshampoo samt også nogle fantastiske produkter til god pelspleje for din hund og kat.

B&B shampooer er praktiske og velegnede til både den professionelle hundefrisør samt hundeejere der bare vil holde pelsen ren og god hos sit kæledyr.

Alle shampooer er udviklede til at være en god økonomisk investering, da ¼ liter shampoo giver, som minimum, 2 ½ liter shampoo, der er klar til brug. Men udover at være en klar økonomisk sund investering er B&B hundeshampoo lavet af rene ingredienser og urter, der på en god måde bevirker til at shampooen er nem at skylle ud af pelsen på hunden eller katten.

Alle de forskellige B&B hundeshampoo produkterne giver et meget blødt skum, som gør at shampooen er nem og behagelig at arbejde med, også i en kraftigere fortynding.

B&B økologiske hundeshampoo serien er 100% danskproduceret og udviklet af professionelle hundefrisører, som gennem mere end 30 år har erfaring med pelspleje, til både hverdag og til udstilling af hunde og katte.

Hundeshampoo fra B&B giver flere fordele til både dig og din hund. Du får et shampoo i meget god kvalitet, til den helt rigtige pris, et shampoo der er mild og effektiv og drøj i brug samt et shampoo der danner et lækkert og blødt skum der er meget nemt at skylle ud af hundens pels.
B&B Hundeshampoo er en stor serie, der indeholder milde og naturlige dufte og er lavet helt allergivenlig, for både dig og din hund. Den store serie med forskellige økologiske hundeshampoo gør at du sikkert finder et hundeshampoo der passer lige præcis din hunde og hundens pelstype.

Med B&B økologisk hundeshampoo får du et produkt, der er helt fri for kunstige farvestoffer, parabener, silikone og kunstige parfumer. B&B hundeshampoo indeholder heller ikke nogle risikable e-stoffer.