Profdog

Profdog

Profdog, en danskejet virksomhed med hovedkvarter i Sønderjylland, producerer kvalitetsfoder til hunde og katte, udviklet med den nyeste forskning i samarbejde med en af landets førende ernæringsforskere.

Alt foder med Profdog brand er 100% danskproduceret foder med kvalitetsråvarer, som er årsag til den meget høje optagelighed. Det vil sige, at hunden optager størstedelen af den fodermængde den spiser.

Profdog, en danskejet virksomhed med hovedkvarter i Sønderjylland, producerer kvalitetsfoder til hunde og katte, udviklet med den nyeste forskning i samarbejde med en af landets førende ernæringsforskere.

Alt foder med Profdog brand er 100% danskproduceret foder med kvalitetsråvarer, som er årsag til den meget høje optagelighed. Det vil sige, at hunden optager størstedelen af den fodermængde den spiser.

aDOGdream har en aftale med Profdog og, ved køb af 12 kg sække med foder, sendes pakken med foder direkte til adressen med fragtmand.
For at vi skal have mulighed for at bestille fragten kræves dog at vi får oplyst hvor på adressen fragtmanden må stille af pakken ved levering. Derfor skal dette altid udfyldes ved bestilling, i et separat felt.

Hvorfor vælge Profdog hundefoder?
Kød har altid 1. pladsen på Profdog fodervarianter. Kødet er tørret inden vejning, så hunden får et reelt højt kødindtag.

Hvad er vigtigt i hundefoder?
Profdog hundefoder er delt op i forskellige type, baseret på hvilket behov der er for din hund.

Profdog GodbidderSom noget helt specielt tilbyder vi at, ved bestilling af minimum 2 x 12 kg fodersække, sende med 1 pose med Profdog godbidder helt gratis.
Profdog godbidderne er med kylling og kartoffel, og er sunde og velsmagende for din hund.
De er pakket i pose med 300 gram, og kan selvfølgelig også købes helt separat på shoppen.
Bestil Profdog godbidder her

Det er også muligt at få medsendt et Profdog Målebæger, så du meget nemt at kan se hvor meget foder din hund eller kat skal have.
Bestil Profdog Målebæger her

Profdog Adult foderProfdog Adult foder er fremstillet til den voksne hund.
Foderet er sammenstillet til hunde med normalt aktivitetsniveau samt for arbejdende hunde udenfor deres arbejdssæson.
Profdog Adult foder er lavet med højt indhold af omega 3-6 fedtstoffer, udvundet af sæsonens danske havfisk, hvilket giver hunden sund hud og en blank pels. Foderet indeholder naturlig Glucosamin & Condroitin og fungerer som byggesten til leddene på hunden og opretholder en sund ledfunktion.
Et højt indhold af kylling, gris og okse indeholder hver forskellige vigtige og naturlige proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer.
Bestil Profdog Adult foder her

Profdog Puppy foderProfdog Puppy foder er fremstillet til hunde af alle racer. Forskellen er mængden samt tidsramme som hundene skal fodret med Profdog Puppy foder.
På posen med foder er der en tydelig fodringsvejledning, men generelt skal små og mellemstore racer fodres med Profdog Puppy foder til hunden er ca. 12 mdr. Store racer, med en slutvægt på over 25 kg, skal fodres med Profdog Puppy foder til hunden er ca. 18 mdr. For rigtigt store og gigant racer skal hunden være længere om at nå slutvægten, for at forebygge risikoen for skeletudviklinganomalier.
Ved udvikling af Profdog Puppy foder er der taget højde for at hvalpen ikke vokser for hurtigt, og hvalpen derved undgår at få vækstskader på knogler og i led, men samtidigt sikre at hvalpen får den helt rette mængde vitaminer, mineraler og proteiner for at give en naturlig sund vækst gennem hvalpens første år.
Profdog Puppy foder et med højt indhold af protein, der er udvundet af det bedste fra kylling, gris og okse - som indeholder forskellige vigtige og naturlige proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der gavner hvalpen på hver deres unikke måde.
Et højt indhold af kylling, gris og okse indeholder hver forskellige vigtige og naturlige proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer.
For at undgå at hvalpen udvikler knogle og led problemer, er der nogle ting at tænke på. Hold din hvalp slank. Antallet af fedtceller dannet i hvalpestadiet giver risiko for fedme senere i hundens liv. Overvægtige hvalpe belaster skelettet og giver øget risiko for hofte/albueleds dysplasi.
Bestil Profdog Puppy foder her

Profdog Performance foderProfdog Performance foder er fremstillet til hunde der skal opnå maksimal ydeevne uden unødig slitage på muskler og led.
Profdog Performance foder giver hunden optimal ydeevne under krævende arbejdsopgaver, og er velegnet til brugshunde med højt aktivitetsniveau.
Foderet er sammenstilles til at give meget høj optagelighed, på over 87%, derved skal du give meget mindre fodermængde pr. måltid og samle mindre op efter din hund.
Ved at bruge Profdog Performance foder dækkes hundens energibehov under hårdt arbejde og hunden undgår tæring af muskelmassen under arbejdsopgaverne.
Et højt indhold af protein, der er udvundet af det aller bedste fra kylling, gris og okse, som indeholder forskellige vigtige og naturlgie proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer samt en fodersammensætning der er rig på omega 3-6 fedtstoffer, udvundet af sæsonens danske havfisk, giver hunden en sund hud og blank pels.
Bestil Profdog Performance foder her

Profdog Arctic foderProfdog Arctic foder er fremstillet for at give din hund ekstraordinær ydeevne, under meget krævende arbejdsopgaver.
Foderet udvikledes i første omgang til de nordiske lande, hvis hunde arbejder under kolde og barske forhold. Profdog Arctic foder er et højpotent fuldfoder med hele 6.000 kcal/kg.
Profdog Arctic foder bruges til hårdt arbejdende hunde og hunde med en generelt høj forbrænding og hunde der har svært ved at holde vægten.
Ved at bruge Profdog Arctic foder dækker du din hunds energibehov under meget hårdt arbejde og undgår at hunden tærer på muskelmassen under arbejdsopgaverne.
Profod Arctic foder er et meget potent hundefoder. Hvis hunden får for meget Profdog Arctic foder i forhold til hundens forbrænding kan den få lind mave grundet det høje indhold af proteiner og olier.
Bestil Profdog Arctic foder her

Profdog Lamb & Rice foderProfdog Lamb & Rice foder er fremstillet til hunde med foderallergi / intolerance og klør eller gentagne øreproblemer.
Lam er en mindre kendt proteinkilde for hunde, og kan derfor med fordel bruges til hunde med foderallergi / intolerance. Foderet er med højt indhold af tørret lam, der er rig på naturlige proteiner, vitaminer og mineraler.
Profdog Lamb & Rice foder indeholder højt indhold af fisk, udvundet af årstidens danske havfisk og er rig på Omega 3-6 fedtsyrer, der er særdeles gavnligt for hundens sund ledfunktion, tør hud og ved overdreven fældning og kløe samt mat og sparsom pels og hundens kredsløb.
Ris er en kulhydrat kilde der er skånsom for hundens mave-tarm kanal og derfor godt for hunde med sarte maver.
Ved at bruge Profdog Lamb & Rice foder hjælper du din hund, som lider af foder allergi, dårlige øre, kløe og pelsproblemer.
Bestil Profdog Lamb & Rice foder her

Profdog Bone & Joint foderProfdog Bone & Joint foder er til dem der vil være på forkant med alderdommens knogle- og ledslitage.
Foderet er sammenstillet for at fremme leddenes normale funktioner og hjælper hunden til at yde optimal bevægelsesfrihed.
Profdog Bone & Joint foder et til ældre hunde samt hunde med tegn på skelet og/eller ledslitage.
Foderet er et 100% naturprodukt, der indeholder mere end 50 forskellige ingredienser, bl.a. condroitin, umættede fedtsyrer - Omega-3, 6 - 9, antioxidanter og mineraler.
Ved at bruge Profdog Bone & Joint foder hjælper du din ældre hund til en mere aktiv hverdag.
Bestil Profdog Bone & Joint foder her

Profdog Grain Free foderProfdog Grain Free foder giver din hund korrekt ernæring og dermed en reel mulighed for at forbedre levealder og livskvalitet.
Profdog Grain Free foder bruges til hunde med glutenallergi, husstøvmider/lagermideallergi samt hunde med mat og kedelig pels og hunde der døjer med sart mave.
Et højt indhold af protein, udvundet af det bedste fra kylling, gris og okse der indeholder forskellige meget vigtige og naturlige proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som gavner hunden på hver deres unikke måde.
Profdog Grain Free foder er velegnet for hunde med tør hud og/eller overdreven fældning og er gavnligt for at give en sund ledfunktioner til hunden. Sammensætningen af foderet giver også godt til hunde med kløe og mat og sparsom pels samt hundens kredsløb.
Foderet er med kartoffel, der er kulhydrat kilde og skånsom for mave - tarmkanaler og er derfor godt for hunde med sarte maver. Et indhold af naturlig Glucosamin- Condroitin der fungerar som byggesten til hundens ledder og opretholder en sund ledfunktion.
Bestil Profdog Grain Free foder her

Profdog Light foderProfdog Light foder er fremstillet til den voksne hund, med nedsat aktivitetsniveau samt for overvægtige/ældre hunde.
Profdog Light foder er med kun 6 % fedt og Omega 3-6 fedtstoffer, der giver en stærk hudbarriere, blank pels og nedsætter overdreven fældning.
Der er tilsat gode naturlige fibre, der får hundens tarme til at arbejde og giver hunden en god mæthedsfornemmelse.
Fordelene ved at bruge flere kødvarianter i Profdog Light foder har stor betydning, bland andet for hundens syn, smag, hud, klør og pels.
Profdog Light foder bruger derudover naturlige vigtige kvalitetsolier og -grønsager, som bland andet understøtter hundens fordøjelse, sund tarmflora, muskler, knogler og hjerte og hjerne.
Alle ingredienser i Profdog Light foder er GMO - fri.
Bestil Profdog Light foder her

Profdog Family Cat foderProfdog Family Cat foder er fremstillet for at give katten korrekt ernæring og en reel mulighed for at forbedre levealder og livskvalitet.
Foderet er sammenstillet for at sikre at katten får dækket sit daglige behov for taurin. Det er vigtigt da katte skal bruge taurin til bl.a. at danne galde, så katten kan optage vigtige fedtsyrer i tyndtarmen.
Katte kan ikke selv danne taurin - det skal indtages direkte via foderet og er sikret i Profdog Family Cat foder.
Når du fodrer med Profdog Family Cat foder er det ikke nødvendigt at give katten nogle former for ekstra kosttilskud.
Bestil Profdog Family Cat foder her

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group