Ny

CelVet, 750 g

750 g

240,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Biologisk oplader

Disse basale bioelektriske processer er at sammenligne med et batteri, så man kan sige at CelVet er en biologisk oplader.
Hvordan skal det forstås?

Alle celler i en krop er omgivet af væske, kendt som ekstracellulær væske, som er det indre miljø hos multicellulære organismer, herunder dyr og mennesker, hvori molekyler er opløst og kan bevæges ind og ud af cellerne. Denne væske udgør i en menneskekrop op til 70% af kropsvægten.

De opløste molekyler i den ekstracellulære væske, benyttes af cellerne til at bygge strukturer og udføre opgaver. Visse fundamentale, molekylære byggesten skal kroppen have tilført jævnligt, så alle funktioner kan udføres.

CelVet er en komplet nytænkning, i forhold til at give kroppen adgang til disse intercellulære epigenetiske byggesten i en afbalanceret form, hvor samspillet imellem disse muliggør, at kroppen, kan opnå størst mulig cellulær vitalitet, og derved sikre at alle niveauer i kroppens opbygning får optimale livsvilkår. Hvis man skulle sammenligne CelVet med noget vi kender fra kloden, så “simulerer” CelVet urhavet hvorfra alt liv stammer, og netop derfor er CelVet som tilskudsfoder en hyldest til livet på kloden, og alle dens dyriske beboere.
I tekniske termer så forbedrer CelVet den bioelektriske impedans (BEI) – så man kan som allerede nævnt, sige at CelVet er en biologisk oplader.

Specifikation
SKU VC-00133
Afsendes om 3-4 hverdage (fjernlager)
Returret 14 dages fuld returret i uåbnet emballage
Mærke Vetcur Biotec
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:CelVet, 750 g
Spørgsmål til produktet
© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group