Anti Gø

Har du en hund der gør tit og uprovokeret?
Med et anti-gø halsbånd bliver det meget nemmere at kontrollere og lære hunden at ikke gø af alt og alle. 

De findes både som spray og med ultralyd der dæmper hundens lyst til at gø.
Gode middel der giver et godt og hurtigt resultat, og er samtidlig en skånsom metode der lærer din hund uden at påføre den smerte eller yderligere problemer.

Et anti-gø halsbånd er en speciel type af træningshalsbånd til en hund, der har en tendens til at gø overdrevet. Det er designet til at give negativ reaktion til hundens adfærd at gø, og med tiden få hunden til at undgå denne adfærd.

Typisk køber hundeejere anti-gø halsbånd til hunde, der kan beskrives som ”generende gøende”. Det er hunde, der gøer konstant, enten for territorial eller forbi gøende er blevet en indlært, opmærksomhetssøgende adfærd.
Her kan et anti-gø halsbånd hjælpe med at juster de gener der gives ved at hunden gør, hvis ejeren ikke er til stede når hunden gør.

I Danmark er det ikke tilladt at bruge anti-gø halsbånd med elektriske støde.
Derfor bruges anti-gø halsbånd med spray eller vibrationer, til justering af hundens adfærd.

Nogle hunderacer gø mere end andre. Små terrier er langt mere tilbøjelige til at gø af ikke-væsentlige årsager end f.eks. retriever, fårehunde og St. Bernards. Nogle racer, som spårhunde, er blevet avlet og trænet til at gø, når de møder deres byttes duft. Andre racer, ligesom terrier, blev opdrættet for at være aktive, grave og gø med deres jæger-ejere.

Der kan være flere grunde til at din hunde gø. Den gø som et svar på stimuli, ligesom når en fremmed nærmer sig eller den ser et fremmed dyr på hvad den ser som sit område.
Den kan også gø, når andre hunde gør, vilket styrker hundens territoriale respons. Denne type af hundens gø er mest nyttig for de hundeejere, der holder hunde som en form for beskyttelse.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group