FRI FRAGT: Køb for over kr. 350,- så betaler vi fragten
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Beroligende

   

8 vare(r)

 1. Relax Tabletter under 20 kg

  15 tabletter, naturlig producerede der virker beroligende på dyret Indeholder L-trypthophan (aminosyre)
  119,00 kr
 2. Relax Tabletter over 20 kg

  15 tabletter, naturlig producerede der virker beroligende på dyret Indeholder L-trypthophan (aminosyre)
  165,00 kr
 3. Serene UM

  Pakke med 30 tabletter Til hunde der har svært ved at slappe af, er aggressive eller ekstra nervøse af sind
  129,00 kr
 4. Serene UM Xtra

  45 tabletter, til stor størrelse hunde der har problemer med at slappe af
  299,00 kr
 5. Pet Remedy Spray

  200ml beroligende spray
  349,00 kr
 6. Pet Remedy beroligende duftspreder

  Pet Remedy - naturlig stress lettelse og beroligende deffuser
  395,00 kr
 7. Pet Remedy Refil

  Refill pakke med 2 flasker 40 ml
  399,00 kr
 8. AdhD (Alle de herlige Dyr)

  130 g. AdhD er udviklet til at understøtte alle kroppens overordnede vitale processer, så dyret genvinder livskvalitet og velvære hurtigst muligt Indhold og dosering:
  198,00 kr

   

8 vare(r)

Hvornår skal man give Beroligende til hunde?

Hunde adfærd kan nogle gange være meget svær at forstå. Hvorfor er der hunde, der falder helt fra hinanden, ved blot at nævne ”dyrlæge”, mens andre buldrer gennem døren uden problemer? Og hvad sker der ved negletrimmer? Tager din hund dem i stiv hånd, eller giver han sit bedste Cujo-ansigt?
Når det kommer til hunde der er ængstelig, aggresive, eller bare helt enkelt hyperaktiv, længes ofta hundeejeren efter noget beroligende til at give deres hunde. Det er vigtig at se på hunden, hvornår det er godt at give beroligende tabletter eller spray.

Angst – følelse af nervøsitet, uro eller bekymring, som vi alle er bekendt med, er kernen i de fleste adfærdsproblemer hos hunde. Nogle gange er angst helt normal, men det kan blive et problem når det er alvorligt eller hyppigt nok til at have en negativ indvirkning på hundens eller ejerens livskvalitet.

Adfærdsjustering er den bedste måde at behandle angst hos hunde. Det involverer typisk at lære hunde at forblive rolige, når de udsættes for milde versioner af deres ”triggere”, belønne dem og gradvis øge intensiteten af deres eksponering, så længe de forbliver rolige.
Dog kan det nogen gange være vanskeligt for hunde at forblive rolige, selv ved de mildeste ”triggere”. Dette er, når beroligende piller og andre produkter for at lette angst bliver uvurderlige.

Men hvad med de tilfælde, hvor en hunds adfærd skal justeres, før angstbehandlinger kan virke eller når det ikke er passende? Hvad kan der gøres for den hyperaktive hund, der har brug for at tage det roligt efter operationen, eller for en hund med en historie med aggression, der hurtigst muligt skal i røntgen? Det er her, et beroligende piller kan være en meget god idé.