Her finder du hundehalsbånd i mange forskellige farver og størrelser. Du kan vælge bland halsbånd i læder, nylon eller de smukke håndlavede halsbånd. De rundsyede hundehalsbånd er velegnede til langhårede hunde, da disse halsbånd ikke ødelægger hundens pels. Se også vores udvalg af halsbånd både med og uden pynt, for at give hunden lidt ekstra karakter og personlighed.

Husk at hundeloven siger, hunde skal bære hundehalsbånd med hundetegn på, også selv om den bliver luftet i en hundesele. Vær derfor sikker på, at din hund har et hundehalsbånd med navn på.

Halsbånd med kvæl er beregnet til træning af hunde. Når du træner en hund til at gå i snor og hæl, foretages korrektioner med en hurtig træk i hundesnoren, hvilket får halsbåndet til at lukke omkring hundens hals.
Generelt anbefales ikke disse halsbånd til alle hundeejere, fordi de kan skade din hunds hals. Hvis du vælger et halsbånd med kvæl til din hund, skal du lære at bruge den korrekt. Halsbånd med kvæl skal bruges med forsigtighed og må aldrig efterlades på din hund, når de ikke er tilsyn, da de udgør en kvælningsfare for hunden.
På trods af deres barske udseende, finder mange hundetrænere halsbånden effektive for stærke, stædige hunde med en tendens til at trække i hundesnoren.

Smarte halsbånd er meget mere højteknologiske end din traditionelle hundehalsbånd. Forskellige typer af smarte hundehalsbånd inkluderer forskellige attributter, såsom GPS til at spore din hunds placering, evnen til at overvåge forandringer i hundens adfærd og hjælp til at træne din hund. De fleste hundehalsbånd er kompatible med apps til din smartphone, og nogle er endda vandtætte og har wifi-dækning.

Martingal halsbånden bruges til at forhindre, at hunde glider ud af halsbånden mens de går i snor. Selvom halsbånden strammes med et træk i snoren, er der en stoppemekanisme, der forhindrer fuldstændig lukning på nakken af hunden. Ofte er hundehalsbåndet fremstillet af nylon eller lignende materiale.
Martingal hundehalsbånd fås i forskellige farver og design.

Hovedhalsbånd ligner en mundkurv, men har et lidt andet formål. Disse halsbånd fungerer mere som en sele for hundens hoved og er beregnet til at hjælpe med at træne en hund til at gå i snor og hæl. Når en hund trækker i hundesnoren, får den hovedet til at dreje til siden. Det føles unaturligt for hunden, og vil afskrække adfærden.

Når de bruges korrekt, kan hundehalsbånden afskrække træk og støtte anden træning af hundens adfærd. Hovedhalsbånd må ikke efterlades på uovervåget hund eller hunde med meget lang hundesnor, da de muligvis kan være i stand til at træk sig ud af nogle typer af hundehalsbånd.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group