FRI FRAGT: Køb for over kr. 350,- så betaler vi fragten
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Halsbånd

   

1 til 10 af 23

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Red Dingo Hundehalsbånd - Classic lime

  Et klassisk halsbånd i en flot lime farve. Halsbåndet fra Red Dingo er funktionelt, kraftigt og i en super kvalitet.
  Fra: 39,00 kr
 2. Red Dingo Hundehalsbånd - Classic blå

  Lækkert klassisk ensfarvet halsbånd fra Red Dingo. Halsbåndet er lavet i en super blød nylon, syningerne er stærke, og snapspændet er kraftigt.
  Fra: 39,00 kr
 3. Red Dingo Hundehalsbånd - Classic rød

  Flot ensfarvet halsbånd fra Red Dingo i klassisk rød. Red Dingo halsbåndet er lavet i et lækkert blødt nylon materiale. Med stærke syningerne og et kraftigt snapspænde får du et halsbånd i absolut bedste kvalitet.
  Fra: 39,00 kr
 4. Red Dingo Hundehalsbånd - Classic hot pink

  Flot ensfarvet halsbånd fra Red Dingo, lavet i en blød og stærk nylon. Syningerne er stærke, og snapspændet er kraftigt. Et produkt i absolut bedste kvalitet.
  Fra: 39,00 kr
 5. Red Dingo Hundehalsbånd - Classic sort

  Lækkert klassisk ensfarvet halsbånd fra Red Dingo. Halsbåndet er lavet i en super blød nylon, syningerne er stærke, og snapspændet er kraftigt. Du får altså her et absolut kvalitetsprodukt.
  Fra: 39,00 kr
 6. Red Dingo Hundehalsbånd - B-Love lilla

  Et flot og lidt tøsset halsbånd til hunden. Men et halsbånd i stærk kvalitet, hvor der er tænkt på detaljen.
  Fra: 49,00 kr
 7. Red Dingo Hundehalsbånd - Pink spot

  Lækker kvalitet er en selvfølge med et Red Dingo halsbånd. Der er tænkt på detaljen, og du får et smart design til hundeejeren, der gerne vil skille sig ud af mængden.
  Fra: 49,00 kr
 8. Red Dingo Hundehalsbånd - Rød med hvide stjerner

  Skal det både være smart og praktisk? Så er dette halsbånd fra Red Dingo måske noget for dig. Designet er smart med indvævede hvide stjerner på en rød baggrund. Hundehalsbåndet er solidt, har flotte syninger og et kraftigt snapspænde.
  Fra: 49,00 kr
 9. Red Dingo Hundehalsbånd - Blue spot

  Flot design til både unge og voksne hunde. Kvaliteten er i top på materialer og håndværk.
  Fra: 49,00 kr
 10. Red Dingo Hundehalsbånd - Rød med hvide poter

  Red Dingo halsbåndet er et kraftigt og blødt nylonbånd med et påsyet bånd med flot indvævet mønster med røde poter. Det solide halsbånd kan vaskes i maskine ved 40 grader, det er justerbart, og det lukkes nemt med et holdbart klikspænde.
  Fra: 49,00 kr

   

1 til 10 af 23

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Her finder du hundehalsbånd i mange forskellige farver og størrelser. Du kan vælge bland halsbånd i læder, nylon eller de smukke håndlavede halsbånd. De rundsyede hundehalsbånd er velegnede til langhårede hunde, da disse halsbånd ikke ødelægger hundens pels. Se også vores udvalg af halsbånd både med og uden pynt, for at give hunden lidt ekstra karakter og personlighed.

Husk at hundeloven siger, hunde skal bære hundehalsbånd med hundetegn på, også selv om den bliver luftet i en hundesele. Vær derfor sikker på, at din hund har et hundehalsbånd med navn på.

Halsbånd med kvæl er beregnet til træning af hunde. Når du træner en hund til at gå i snor og hæl, foretages korrektioner med en hurtig træk i hundesnoren, hvilket får halsbåndet til at lukke omkring hundens hals.
Generelt anbefales ikke disse halsbånd til alle hundeejere, fordi de kan skade din hunds hals. Hvis du vælger et halsbånd med kvæl til din hund, skal du lære at bruge den korrekt. Halsbånd med kvæl skal bruges med forsigtighed og må aldrig efterlades på din hund, når de ikke er tilsyn, da de udgør en kvælningsfare for hunden.
På trods af deres barske udseende, finder mange hundetrænere halsbånden effektive for stærke, stædige hunde med en tendens til at trække i hundesnoren.

Smarte halsbånd er meget mere højteknologiske end din traditionelle hundehalsbånd. Forskellige typer af smarte hundehalsbånd inkluderer forskellige attributter, såsom GPS til at spore din hunds placering, evnen til at overvåge forandringer i hundens adfærd og hjælp til at træne din hund. De fleste hundehalsbånd er kompatible med apps til din smartphone, og nogle er endda vandtætte og har wifi-dækning.

Martingal halsbånden bruges til at forhindre, at hunde glider ud af halsbånden mens de går i snor. Selvom halsbånden strammes med et træk i snoren, er der en stoppemekanisme, der forhindrer fuldstændig lukning på nakken af hunden. Ofte er hundehalsbåndet fremstillet af nylon eller lignende materiale.
Martingal hundehalsbånd fås i forskellige farver og design.

Hovedhalsbånd ligner en mundkurv, men har et lidt andet formål. Disse halsbånd fungerer mere som en sele for hundens hoved og er beregnet til at hjælpe med at træne en hund til at gå i snor og hæl. Når en hund trækker i hundesnoren, får den hovedet til at dreje til siden. Det føles unaturligt for hunden, og vil afskrække adfærden.

Når de bruges korrekt, kan hundehalsbånden afskrække træk og støtte anden træning af hundens adfærd. Hovedhalsbånd må ikke efterlades på uovervåget hund eller hunde med meget lang hundesnor, da de muligvis kan være i stand til at træk sig ud af nogle typer af hundehalsbånd.