FRI FRAGT: Køb for over kr. 350,- så betaler vi fragten
0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Hundesnor

   

1 til 10 af 99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Førerline i Polyester Grøn

  Fenriz førerlinen er enkel og praktisk. Der er håndtag i den ene ende og en karabinhage i den anden ende.
 2. Red Dingo Dressurline Bumble Bee

  Blød og behagelig nylon line til gåturen. Red Dingo dressurlinen kan justeres i flere længder, så du hurtigt kan tilpasse linen efter dine behov på gåturen. Samtidig er linen lavet med søde humlebier.
  Fra: 99,00 kr
 3. Red Dingo Dressurline Classic Blue

  En dressurline i et blød og behageligt nylonmateriale. Red Dingo classic dressurlinen kan justeres i flere længder, så du kan være fleksibel på din gåtur.
  Fra: 85,00 kr
 4. Red Dingo Dressurline Classic Hot Pink

  En classic line fra Red Dingo er til dig, der lægge vægt på funktionalitet, god kvalitet og den enkle stil. Dressurlinen kan justeres i flere længder lidt efter dit behov, materialet er blødt og solidt, og så er stilen enkel men smart.
  Fra: 85,00 kr
 5. Red Dingo Dressurline Classic Lime

  En dressurline i et blød og behageligt nylonmateriale. Red Dingo classic dressurlinen kan justeres i flere længder, så du kan være fleksibel på din gåtur. Farven er lime grøn. Iøjenfaldende og super flot.
  Fra: 85,00 kr
 6. Red Dingo Dressurline Classic Rød

  Red Dingo dressurlinen er en lækker justerbar line, som du nemt og hurtigt kan tilpasse i længden lige efter dit behov.
  Fra: 85,00 kr
 7. Red Dingo Dressurline Classic Sort

  En classic line fra Red Dingo er til dig, der ønsker at din hundeline er funktionel, behagelig for dine hænder og diskret. Dressurlinen er justerbar, så den nemt tilpasses dit behov. Materialet er blød og lækkert. Ja, og farven er ganske enkelt bare sort og neutral.
  Fra: 85,00 kr
 8. Red Dingo Dressurline Hvide Stjerner

  Blød og behagelig nylon line til gåturen. Red Dingo dressurlinen kan justeres i flere længder, så du hurtigt kan tilpasse linen efter dine behov på gåturen. Designet er smukt med hvide stjerner på rød baggrund.
  Fra: 99,00 kr
 9. Red Dingo Dressurline Lime Stjerner på Pink

  Fedt design med hot pink i baggrunden og indvævede lime grønne stjerner. Dressurlinen fra Red Dingo kan indstilles i længden efter dit behov på gåturen. Nylonmaterialet er blødt og behageligt at have i hånden.
  Fra: 99,00 kr
 10. Red Dingo Dressurline Pink Spot

  Blød og lækker dressurline, der nemt kan justeres i flere længder.
  Fra: 99,00 kr

   

1 til 10 af 99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Hundesnor og hundeline til gåturen og til hundetræningen. Her findes modeller til brug ved aktivering af din hund. Vi hjælper gerne med rådgivning om fleksline, retrieverline eller Schweissline. Vælg bland de forskellige modeller af hundesnor, og læs i beskrivelsen for at få information om størrelse og længde på din nye hundesnor. Var sikker på at finde en hundesnor som du bliver tilfreds med, og som gør at du kan kontrollere hunden på gåturen og ude i trafikken.