JUL & NYTÅR

Jul med hunden og katten

Julen er en sjov og dejlig tid på året, og skal være til for både mennesker og dyr. Hvad skal du give til dit kæledyr op til julen? I vores kategori finder du ting der gør tiden frem til juleaften ekstra sjov for dit kæledyr.

Mange hundeejere vil gerne fejre hundens fødselsdage. Så bliver det også ganske naturligt også at tænke på, hvordan man fejrer jul sammen med sin bedste ven.
Vi har her samlet nogle tips til gode og sjove julegaver til hunden.

Unikke julegaver til hunde og katte

Her på shoppen finder du unikke julegaver til både hunde og katte. 

Hvis hunden eller katten også skal mærke det er jul, skal de naturligvis forkæles med en af vores spændende og lækre julegaver.

Vi sammensætter selv hver eneste julegave, som kun består af spændende legetøj og godbidder i den bedste kvalitet.
Samtidig sammensætter vi din hund eller kats pakke med øje for eventuelle allergier.
hvis din hund eller kat har allergi, kan du notere dette under det enkelte produkt.

Hvis din hund eller kat skal have den ultimate forkælelse til jul, så skal du naturligvis vælge en julegave fra Adogdream.dk :-) 

Julekalender til hunde og katte

Hvis din hund eller kat skal forkæles i hele december, så prøv vores adventskalender eller julekalender.
Vi har adventskalendere og julekalendere til både hunde og katte.

Vi sammensætter selv vores julekalendere, så vi er sikre på at kvaliteten er helt i top, både hvad angår godbidder og legetøj.
Hvis din hund har allergi, kan du notere dette ved bestilling af julekalenderen.

Vi har valgt at bruge alt vores erfaring på at sammensætte de bedste julepakker til dit kæledyr. 
Da vi samtidig tager højde for alle former for allergener, er vi ikke bange for at sige, at vi laver Danmarks bedste julepakker til både hunde og katte.
- Bestil en af pakkerne ovenfor og giv din hund eller kat en uforglemmelig jul.

De fleste forkæler deres kæledyr

Syv ud af ti kæledyrsejere køber eller giver altid eller nogle gange julegaver til deres kæledyr, til en estimeret værdi på mellem 300 og 500 millioner kroner hvert år. Næsten otte ud af ti kæledyrsejere, der køber julegaver til deres kæledyr, pakker også disse julegaver ind i gavepapir.

En undersøgelse viser, at så mange som 72 procent af ejere af kæledyr altid køber julegaver til deres kæledyr. Kun 15 procent af kæledyrsejere køber aldrig julegaver til deres kæledyr. Derudover pakker 8 af 10 kæledyrsejere gaverne ind i gavepapir. Legetøj, tyggeben og godbidder er de mest populære julegaver til kæledyr. Undersøgelsen viser også, at 30 procent af de adspurgte bruger mellem 100 og 200 kr. på julegaver til deres kæledyr. 17 procent bruger mellem 200 og 300 kr. og hele 14 procent bruger mindst 500 kr. på deres kæledyr vid jul.

13 procent af kæledyrsejere siger, at de planlægger at bruge mere på julegaver til deres kæledyr end sidste år. 80 procent af de adspurgte planlægger at bruge lige. Kun 7 procent siger, at de planlægger at bruge mindre i år end sidste år.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group