TILBUD

Her på tilbudssiden kan du gøre ekstra gode køb. Vi gør jo i forvejen alt for at lave gode priser til dig, men der kan alligevel snige sig et tilbud ind i ny og næ.

Vi kommer løbende til at sætte varer ind, af forskellige slags. Det kan være et rest opkøb, vi laver hos en leverandør. Køber vi varen til en god pris, sælger vi den naturligvis videre til dig, med samme rabat som vi har fået. 
Vi kan nemlig godt lide at forkæle vores kunder og deres dyr.

Du kan også komme til at finde foder og/eller godbidder, som kan være udgået hos en leverandør, eller måske har kort holdbarhed. Hvis der er kort holdbarhed eller måske endda at sidste salgsdato er overskredet, vil vi naturligvis gøre opmærksom på dette. 
Klart og tydeligt.

Tilbuddene kan være til både hund, kat og hest. Og kan være alt mellem himmel og jord. Vi forsøger at holde det sorteret så godt som muligt, så det bliver let at overskue for dig. Men kig alligevel alle varerne igennem, der kunne jo være kommet lidt nyt til, selvom det måske ikke ved første øjekast ser sådan ud.

Så mangler du en sele, en grime, et kattetoilet eller noget helt andet, kan det alt sammen ligge i denne kategori. 
Du vil selvfølgelig samtidig kunne finde varen under den kategori, som varen hører til i, så du har alle chancer for at få dig et super godt tilbud.

Måske finder du lige det, du kan fylde op med, og derved få fri fragt.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group