B&B Økologiske Hundeshampoo er en serie med flere lækkre hundeshampoo samt også nogle fantastiske produkter til god pelspleje for din hund og kat.

B&B shampooer er praktiske og velegnede til både den professionelle hundefrisør samt hundeejere der bare vil holde pelsen ren og god hos sit kæledyr.

Alle shampooer er udviklede til at være en god økonomisk investering, da ¼ liter shampoo giver, som minimum, 2 ½ liter shampoo, der er klar til brug. Men udover at være en klar økonomisk sund investering er B&B hundeshampoo lavet af rene ingredienser og urter. Shampoo og balsam er desuden let at skylle ud af pelsen på hunden eller katten.

Alle de forskellige B&B hundeshampoo produkter giver et meget blødt skum, som gør at shampooen er nem og behagelig at arbejde med, også i en kraftigere fortynding.

B&B økologiske hundeshampoo serien er 100% danskproduceret og udviklet af professionelle hundefrisører, som gennem mere end 30 år har erfaring med pelspleje, til både hverdag og til udstilling af hunde og katte.

Hundeshampoo fra B&B giver flere fordele til både dig og din hund. Du får et shampoo i meget god kvalitet, til den helt rigtige pris, et shampoo der er mild og effektiv og drøj i brug samt et shampoo der danner et lækkert og blødt skum der er meget nemt at skylle ud af hundens pels.
B&B Hundeshampoo er en stor serie, der indeholder milde og naturlige dufte og er lavet helt allergivenlig, for både dig og din hund. Den store serie med forskellige økologiske hundeshampoo gør at du sikkert finder et hundeshampoo der passer lige præcis din hunde og hundens pelstype.

Med B&B økologisk hundeshampoo får du et produkt, der er helt fri for kunstige farvestoffer, parabener, silikone og kunstige parfumer. B&B hundeshampoo indeholder heller ikke nogle risikable e-stoffer.

Naturlige ingredienser, økologiske ingredienser, mild og effektiv, blødt og fyldigt skum, nem udskylning, allergivenlig, ingen kunstige parfumer, ingen kunstige farver, ingen parabener og silikone, ingen farlige E-stoffer.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group