Godbidder

Godbidder

Kattegodbidder findes i flere gode varianter, med forskellige smag og udseende. Kattegodbidderne findes både som naturlige godbidder og som den bedre kendte bagte godbidder med og uden korn.

Vælg din kattegodbid med omhu, da katte ofte er meget bevidste om hvad de kan lide.

Katte er ligesom os mennesker - nogle gange vil de gerne have en godbid. Du kan give din kat godbidder som en lille belønning i ny og næ eller som en simpel snack. Vi tilbyder en række forskellige kattegodbidder, herunder små bidder af kød, uforarbejdede stykker fisk og selvfølgelig kattegræs - en favorit hos mange katte.Hvad er din kats yndlingsgodbid?

Kattegodbidder bliver stadig mere populære. I de seneste år har flere og flere katteejere indset, at det ikke altid er nok eller særlig hensigtsmæssigt at give deres kat det, der er nærmest lige ved hånden i køleskabet. Fødevarer, der er beregnet til mennesker, er generelt forarbejdet i varierende grad, hvilket kan gøre dem mere eller mindre uegnede til dyr. Derfor er det en god idé altid at købe kattemad, der er lavet specielt til katte og ikke andet.

Din ven bør have en afbalanceret kost, hvor godbidder kun udgør en lille del af det daglige indtag. Selv hvis din bedste ven er en kæledyrsgris, er det din opgave at sørge for, at den forbliver sund. Tjek anbefalingerne på bagsiden af pakkerne, og husk, at hundens/kattens størrelse har indflydelse på indtaget.

Et smorgasbord af kattegodbidder

Takket være den stigende popularitet af kattegodbidder er der kommet flere producenter på markedet. Nogle har valgt at fokusere på en enkelt type kattefoder, mens andre har et bredere sortiment. En billig form for kattefoder er naturligvis den evigt populære katteurt, som du selv kan dyrke eller købe direkte her på arkenzoo.se, hvis du ikke har dine egne dyrkningsfaciliteter. Ud over kattegræs er kattefoder ofte opdelt i hårdt og blødt, på samme måde som almindeligt kattefoder er opdelt i tørt og vådt.

Ud over selve konsistensen kan du naturligvis også lade din kat vælge mellem forskellige smagsvarianter og indhold - alt fra oksekød og lam til kylling og kalkun, og selvfølgelig er der også fisk på menuen. Og når det drejer sig om fisk, er der masser af muligheder for kattegodbidder. Du kan vælge mellem næsten uforarbejdede fisk, hårde godbidder, bløde godbidder og endda fiskepølser.

Hvilket kattefoder er det rigtige for min kat?

"Smag er som bumsen" er et motto, der også gælder i dyreverdenen, og enhver, der har haft flere katte, ved, at smagen kan være meget forskellig, selv i samme kuld. Det er næsten umuligt at vide på forhånd, hvilken type kattemad din kat vil foretrække, så hvis du ikke allerede ved, hvad den kan lide, kan det være en god idé at købe små portioner af et par forskellige ting. Eksperimentér med hårde og bløde godbidder i forskellige smagsvarianter, så finder du hurtigt ud af, hvad der sælger hurtigst!

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group