Tre Ponti

Tre Ponti

Dyr er som mennesker. De er født frie. Intet bør hindre deres naturlige bevægelse.
Det er derfor TRE PONTI findes.

Dyr er som mennesker. De er født frie. Intet bør hindre deres naturlige bevægelse.
Det er derfor TRE PONTI findes.

Tre Ponti® Kærlighed og passion for dine dyr!
Tre Ponti ® er et italiensk mærke, der er født af passionen for vores firbenede venner.

Siden 2007 har Tre Ponti forpligtet sig til at designe og patentere unikke og innovative seler og tilbehør til vores dyrs velbefindende.
Tre Ponti ® er et registreret varemærke og er til stede i over 70 lande rundt om i verden.

Et kvalitetsmærke
For Tre Ponti er det vigtigt at skabe seler, der er komfortable og lette, men samtidig modstandsdygtige og funktionelle.
Derfor udvælger dem kun de bedste materialer og kontrollerer hver enkelt sele i detaljer for at være sikre på at garantere dig et kvalitetsprodukt, der er din bedste ven værdig.

100% italiensk håndværksprodukt
Fra det tekniske materiale til det bløde net og den ergonomiske form er Tre Ponti ®-seler designet til at passe perfekt til katte, hunde og andre kæledyr som f.eks. kaniner og grise.
Tre Ponti ® produkter er nemme at efterligne, men svære at matche, da kærligheden og passionen for vores dyrevenner gør det muligt at forbedre og skabe innovative produkter, der er fremstillet udelukkende i Italien af dygtige håndværkere, hvilket gør hver enkelt kreation unik.

Et helt italiensk produkt
Tre Ponti tror fuldt og fast på italienske håndværksmæssige fremstillingsproces.
Derfor kommer hver enkelt komponent i Tre Pontis produkter fra nøje udvalgte italienske leverandører. Tre Ponti har valgt at investere i Italien, hvilket garanterer 100% Made in Italy-produkter, fra design til færdigt produkt.
På den måde er hvert aspekt af produktionscyklussen under fuld kontrol.
Tre Ponti kan hurtigt identificere og løse potentielle produktionsproblemer, samtidig med at opretholde de højeste standarder i kvalitetskontrolprocesserne.
Denne produktionsovervågning giver kunderne sikkerhed for, at produkterne er udformet og færdiggjort i den fineste detalje.

Unikt håndværk til vores særlige pelsede venner
"Made in Italy" er ensbetydende med elegance, flair, opmærksomhed på detaljer og frem for alt håndværk.
Hver sele, snor og tilbehør er helt håndlavet, hvilket betyder at vælge Tre Ponti er at vælge et unikt stykke hundeudstyr!

Nøjagtighed og den største opmærksomhed på detaljer kan kun overlades til et team udelukkende bestående af kvinder.
Takket være Tre Pontis damer er den langvarige tradition for italiensk håndværk indarbejdet i hvert af produkterne.
Tre Pontis fantastiske team sørger for, at hver sele, snor eller tilbehør er sikker, stærk og altid stilfuld.

Sømmene gør forskellen
Hos Tre Ponti er intet overladt til tilfældighederne, ikke engang sømmene.
Faktisk er det kvaliteten af syningerne, der giver Tre Ponti seler og snore den styrke, der skal til for at modstå pludselige og kraftige træk.
Tre Ponti ekspertise anvender de nyeste sy-teknikker og sikrer, at produkterne er lette, komfortable og sikre.

Kvalitetskontrol
Hvert Tre Ponti-produkt bliver grundigt kontrolleret under kvalitetskontrollen.
Fejl rapporteres straks og gør produktet ikke kompatibelt.
Tre Ponti distribuerer ikke sådanne produkter; når en vare, der ikke opfylder kravene, rapporteres, destrueres den faktisk.

Ingen indsnævringer, ingen gnidning
Tre Ponti designkoncept er ganske enkelt: Selen må ikke hindre kæledyrets bevægelsesfrihed og skal samtidig være let at tage på.
Derfor har Tre Ponti undgået "panser"-effekten, der tynger og hindrer, og har valgt et minimalt design, der er baseret på overlegne materialer og sømme for at opnå sin styrke.
Desuden er Tre Ponti seler i små til mellemstore størrelser vendbare, så der ikke er nogen "forside" og ingen "bagside". De passer altid lige nøjagtigt.

Dobbelt sidebeklædt stof og netstof
Lethed og komfort. Tre Ponti har opnået disse mål ved at vælge to primære materialer: Double Side Coated og Mesh-stoffer.
Det første stammer fra fodtøjssektoren. Det er et teknisk materiale, der består af to lag, hvori der er indsat 1.000 denier gjordbånd for at øge modstandsdygtigheden.
Det vandtætte, rengøringsvenlige og ergonomiske stof Double Side Coated glider over pelsen og er den ideelle løsning til kæledyr med mellemlangt hår.
Mesh er et overraskende blødt, ikke-absorberende materiale. Selv om vægten kun er 250 gr/m2 (8,8 oz/ft2), har dette stof en bemærkelsesværdig modstandsdygtighed over for træk og rifter, hvilket garanterer kæledyrets sikkerhed.
Netop fordi materialet er let som en fjer, er mesh-seler et godt valg for kæledyr med en slank kropsbygning eller følsom hud.

Stof med dobbelt sidebelægning
Det vendbare design forenkler brugen af vores dobbeltbelagte seler, hvilket gør dem nemme at sætte på og tage af.
Dobbeltbelagte stoffer er udviklet efter Tre Ponti specifikationer, modstandsdygtige, vandafvisende og allergivenlige.
Takket være fraværet af uønskede indvendige sømme irriterer materialet ikke huden og forhindrer knuder.
Stoffets ergonomiske karakter gør dobbeltbelagte seler meget formbare: materialet tilpasser sig perfekt til kæledyrets kropsform og giver en "anden hud"-effekt.

Mesh stof
Tre Ponti unikke netstof er udviklet med henblik på brugervenlighed, hvilket gør det nemt at tage vores net-seler af og på.
Nettet er blødt, åndbart, let og giver maksimal bevægelsesfrihed. Takket være den totale mangel på indvendige sømme irriterer dette materiale ikke huden, heller ikke meget følsom hud.
Som en sikkerhedsfunktion er der en refleksindsats omkring selerne, som effektivt giver bedre synlighed under natlige gåture.

Enkelhed i total sikkerhed
Tre Ponti ved, hvor spændende det er for dit kæledyr at gå en tur, og Tre Ponti ved, at det kan være en stor udfordring at gøre dem klar.
Derfor har vi udviklet tre hovedlukninger: justerbar rem, klik og klikjusterbar. Det har aldrig været så nemt at tage selen på og af dit kæledyr!

Justerbar rem
Denne rørformede rem, der er helt fremstillet af højstyrkepolyestersnor, er blevet certificeret for at sikre kæledyrets sikkerhed.
I tilfælde af tygning, skæring eller beskadigelse som følge af slitage foreslår vi, at remmen udskiftes med en ny Tre Ponti original rem.
Seler med remlukning giver optimal fastholdelse på kæledyrets krop, og de er ideelle til alle de små pelsede venner som katte, kaniner eller meget små hunde som chihuahuahuaer, pinscher eller bichons à poil frisé. De er også det perfekte valg til små hvalpe, da denne lukning hjælper dem med at undgå at trække under deres første gåture. En anden fordel ved denne model er, at der ikke er nogen "for-" eller "bagside", hvilket gør den super nem at tage på.

Kliklukning med dobbelt sikkerhedsring
Det har aldrig været så hurtigt og nemt at lukke selen takket være det buede acetalharpiks-spænde. Lukningen er ekstra sikker med dobbelte ringe til fastgørelse af snoren.
Selemodellerne med kliklukning er ideelle til kæledyr, der har afsluttet deres vækstfase.
Ligesom den justerbare remlukning har denne model ingen for- eller bagside, hvilket gør den ubesværet at tage af og på.

Kliklukning med justerbar gjord
Disse modeller omfatter en justerbar rem, der gør det muligt at tilpasse selen perfekt til kæledyrets størrelse.
Denne lukning giver fleksibilitet i størrelsen og er ideel til voksende hvalpe eller små venner med et voluminøst bryst som f.eks. mops, Cavalier King Charles Spaniels, gravhunde eller franske bulldogs.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group