Biogance

Biogance

Biogance fra Paris

Biogance blev født på baggrund af et møde og en sammenslutning af flere eksperter: en opdrætter, en farmaceut, en biokemiker og to passionerede iværksættere og kæledyrsinteresserede.

Biogance, der blev oprettet i 2008 og har hjemsted i nærheden af Angers i hjertet af Pays de la Loire-regionen, er det førende franske laboratorium for hygiejneprodukter og økologisk og naturlig pleje af kæledyr.

I over 10 år har Biogance sat dyrevelfærd og innovation i centrum for sin F&U-strategi. Dens produkter er direkte inspireret af naturen. De er formuleret med økologiske aktive ingredienser og af naturlig oprindelse.

De er parabenefri, phenoxyethanolfri, dyrefri og er ikke testet på dyr.

Biogance-laboratoriet har sit eget forsknings- og udviklingscenter og internaliserer alle sine produktions-, emballerings- og distributionsværktøjer. Det gør det muligt at beherske hele værdikæden og garantere en ensartet kvalitet af dets produkter, der fremstilles 100 % fransk.
Biogance, et dynamisk team, hvor eksperter, dyrlæger, kemikere og farmaceuter kombinerer deres knowhow til gavn for vores kæledyrs velbefindende.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group