FRI FRAGT OVER kr. 500,-

Velkommen til ADogDream.dk webshop

Velkommen til ADogDream.dk webshop

 
Shopping cart (0 vare) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Persondatapolitik for aDogDream

Hos aDogDream behandler vi muligvis dine personlige oplysninger. Det kan være hvis du har besøgt vores hjemmeside, hvis du har kontaktet os, hvis du er kunde hos os, hvis du er ansat hos os eller hvis du på anden måde har været i kontakt med os, eksempelvis via SoMe.

Vi behandler alle personoplysninger fortroligt, vi videregiver ikke personoplysninger uden lov og vi bestræber os på altid at overholde gældende lovgivning og god dataetik vedrørende behandling af personoplysninger.

 

Nedenfor kan du læse generelt om de oplysninger vi indsamler, behandler og opbevarer. Vi fortæller dig altid i den konkrete situation, hvad det konkrete formål er, samt hvilke yderligere rettigheder du har.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til politikken eller ønsker at benytte dine datarettigheder, kan du kontakte os via e-mail eller brev:

aDogDream
Vejbækvej 10a

DK-6330 Padborg
E-mail: info@aDogDream.dk

 

Hvad er personoplysninger

Personoplysninger kan være mange ting. Det er ofte navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fødselsdato, CPR-nummer, billede osv. Det kan dog også være oplysninger om dig, som kombineret med andre data fortæller noget om dig. Det kunne være skostørrelse, hårfarve, Endomondo løberuter, besøg på hjemmesider (IP-adresse) osv.

Ofte vil de personoplysninger vi behandler være almindelige oplysninger, men vi behandler dem stadig fortroligt.

 

Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål

Hvis du besøger vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, sætter du et ”fodaftryk” i form af din IP-adresse. Din IP-adresse bliver videregivet til 3. part, med det formål at opsamler statistik eller med det formål at målrette annoncering mod dig. Du kan via vores cookiepolitik (https://www.adogdream.dk/cookie), ændre dine indstillinger for hvilke 3. part du vil acceptere, at vi videregiver dit fodaftryk til.

 

Når du kontakter os

Hvis du kontakter os via brev, e-mail eller telefon, så gemmer vi dine kontaktoplysninger med det formål at kunne svare dig tilbage. Hvis din henvendelse er sporadisk og du ikke bliver enten ansat, kunde eller på anden måde tilknyttet, vil dine personoplysninger automatisk blive fjernet fra vores systemer inden for 6 måneder.

 

Hvis du er kunde hos os

Hvis du er kunde hos os, så har vi ofte indgået en aftale om en service eller leverance. Under denne aftale udveksler vi ofte personoplysninger, når vores medarbejdere kommunikerer om det der skal leveres. Så længe du er kunde hos os, gemmer vi relevant kommunikation, som har betydning for vores samarbejde. Alt andet kommunikation slettes automatisk løbende som en del af vores interne politikker.

Når du er kunde hos os, så giver du os nogle gange personoplysninger, som du er dataansvarlig for og som du beder os om at behandle for dig. Når det er tilfældet, så er vi din databehandler og så indgår vi naturligvis en særskilt databehandleraftale, som sikre dig, at vi behandler de oplysninger du giver os efter dine krav.

 

 

 

 

Hvis vi er kunde hos dig

Hvis vi er kunde hos dig, så gælder der som ovenover, at vi ofte har indgået en aftale. Under denne aftale udveksler vi ofte personoplysninger, når vores medarbejdere kommunikerer om det der skal leveres

 

Kundeforhold

Når du er kunde hos aDogDream, indgår du en aftale om leverance af vores ydelser. Under denne aftale udveksles der almindelige kontaktoplysninger, som oprettes i vores systemer. Disse data oprettes enten som følge af samtykke under telefonsamtale eller ved tilmelding på hjemmesiden.

 

Vi behandler disse kontaktoplysninger med det formål at levere vores ydelser, samt til generel kommunikation.

 

Så længe du har en aktiv aftale med aDogDream, ligger vi inde med og behandler dine kontaktoplysninger. Når aftalen opsiges, beholder vi data omkring fakturering i mindst 5 år og øvrig kommunikation vedr. kundeforholdet i op til 2 år.

 

Hjemmesidebesøgende og nyhedsbrevsmodtagere

Når du besøger vores hjemmeside, opsamler og videregiver vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiden til tredjepart. Information om besøgte sider på hjemmesiden sendes til Google (Google Analytics) og til Facebook (Facebook Pixel). Når du afspiller en video, sendes der ligeledes information til Vimeo eller YouTube.
Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet, behandles dine data af tredjepart, men videregives ikke. Vi håndterer og udsender vores nyhedsbreve via MailChimp.

 

Vi videregiver information om din adfærd på hjemmesiden til Google med det formål at analysere brugen af vores hjemmeside. Vi videregiver information om din adfærd på hjemmesiden til Facebook med det formål at kunne lave annoncering på Facebook, som målrettes besøgende ud fra bl.a. hvilke sider man har besøgt. De oplysninger du afgiver ved tilmelding til nyhedsbrevet, benyttes til det formål at sende dig relevante nyheder og markedsføring om aDogDream og vores ydelser og tilbud.

 

De data vi videregiver til Google, slettes efter 2 år, idet vi kun analyserer og sammenligner data om brug af hjemmesiden 2 år tilbage. De data vi videregiver til Facebook, bliver Facebook dataansvarlige for, hvorfor vi ikke kan kontrollere hvor længe disse gemmes. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, behandler vi dine oplysninger indtil du aktivt framelder dig.

Se i øvrigt vores cookiepolitik (link) for mere information om behandling af din adfærd på hjemmesiden.

 

Når du besøger vores facebook side:

Formål
Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider ("fansider"). Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Den konkrete Facebook-side bliver administreret af aDogDream.dk som er en del af BJB-Group:
https://www.facebook.com/aDogDream/

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata.
Som nævnt i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-side mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet. 

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger der afgives vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatisk afgørelser og profilering
Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

 

Dine rettigheder

Når aDogDream behandler dine personoplysninger, har du en række rettigheder, som er uddybet herunder.

 

Hvis du er kunde

Som kunde hos aDogDream behandler vi dine oplysninger som en del af en aftale. Det giver dig grundlæggende følgende rettigheder:

-          Indsigt og berigtigelse: Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte.

-          Sletning: Du kan som kunde bede om at få data om dig slettet. Vi kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af aftalen, samt data vi ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning.

-          Dataportabilitet: Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har givet os i et maskinlæsbart format.

 

Hvis du er registreret i vores monitorering

Det er muligt vi behandler personoplysninger om dig, hvis du har en offentlig profil på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube eller Trustpilot, samt hvis dine personoplysninger er offentliggjort på en af de hjemmesider vi monitorerer. I den forbindelse har du følgende rettigheder:

-          Indsigt, indsigelse og sletning: Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i, hvorvidt dine personoplysninger indgår i de data vi har registreret som en del af vores monitorering. Hvis vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at gøre indsigelse og i den forbindelse mede om at få data slettet.

-          Berigtigelse: Såfremt vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at få disse rettet, skulle de være forkerte.

-          Dataportabilitet: Såfremt vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at få udleveret dine personoplysninger i et maskinlæsbart format.

 

Sådan retter du henvendelse

Hvis du retter henvendelse eks. for at bede om indsigt, så er det vigtigt for aDogDream, at vi ikke udleverer dine personoplysninger til andre end dig. Derfor skal vi kunne verificere, at du faktisk er personen bag en profil på Facebook, Instagram, Twitter mv.

Du retter henvendelse ved at sende os en mail på info@aDogDream.dk, hvori du beskriver årsagen til din henvendelse, samt hvilken tjeneste og profil det omhandler. Vi vil herefter sende dig en kode (eks. ”Virksomhed123456”), som skal bruges til at verificere, at du er personen bag profilen. Den konkrete procedure afhænger af omstændighederne og fremsendes ved henvendelse.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du ikke mener vi har svaret fyldestgørende jf. lovgivningen. Vi opfordrer til at rette henvendelse til aDogDream inden en eventuel klage, så vi har mulighed for at afhjælpe og indgå i dialog.

 

 

BEMÆRK! Denne privatlivspolitik vil løbende blive ændret, så den til en hver tid overholder gældende lovgivning og forordninger.