Woolf

Woolf

Woolf godbidder fremstilles kun af råvarer af de aller højeste kvalitet.

2015, når Woolf startede, var der kun 13 slags Woolf snacks varianter.
2016 var der allerede 27 produkter, takket det store interesse. Woolf-brandet forpligter til at bruge kød af den højeste mulige kvalitet, så hundene vil elske det.

I dag findes der 37 slags Woolf Snacks, Woolfies Dental Snacks, Woolf Naturals og Woolf Botanicals.
Og for nylig et komplet sortiment af Woolf Earth Noohide Snacks – en erstatning af høj kvalitet helt uden råhud.
Der er også lanceret en hel serie med godbidder til hunde – af ekstra god kvalitet! Woolf Enjoy Biscuits er en serie lavet med de aller bedste ingredienser – uden tilsat sukker eller salt, glutenfri, fedtfattig og med friske frugter. Woolf godbidder vil altid kun give dig det allerbedste!

Woolf Snacks forsøger at forebygge forskellige komplikationer. Med f.eks. vores Soft Cranberry Strips , der indeholder 50 % tranebær, eller vores Blueberry Strips, kongen af antioxidanter, der hjælper med at reducere dannelsen af urinsten og hjælper med at beskytte mod frie radikaler, der skader cellerne.

Vi sælger ikke kød Snacks, vi sælger WOOLF. Alle vil finde et valg til deres kæledyr takket være et bredt udvalg af former og størrelser, herunder seks slags kød (lam, kanin, kylling, and, fisk, oksekød). Og som altid med et meget højt kødindhold.

Vi anbefaler alle altid at købe de bedst mulige produkter, de produkter, der er sundere og betydeligt sikrere og mere venlige for dine kæledyr. Ingen farvestoffer, ingen konserveringsmidler, ingen salt osv... Som vi gør , hver dag, for dine bedste venner.

Woolf godbidder er naturlige og lækre til alle hunde.

Woolf har produceret godbidder siden 2015, og findes i en stor mængd forskellige varianter.

Hele sortimentet med Woolf indeholder over 30 forskellige varianter, baseret på proteinkilder som hundene elsker som f.eks. lam, kanin, kylling, okse, fisk og and.

Flere af varianterne i Woolf godbidder er tilsat med bær og grøntsager, som f.eks. blåbær, gulerod eller tranebær.

Woolf har stor fokus på kvalitet når de sammensætter de forskellige godbidderne til hunde.

Alle snacks og godbidder med Woolf brand er lavet uden kemiske tilsætningstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer.

Alle snacks fra Woolf leveres i poser med praktisk lynlås-lukning, så posen med godbidderne altid kan lukkes tæt efter åbning. Det sikrer godbiddernes gode smag og friskhed, så de altid er friske når de serveres til hunden.

Udover Woolf godbidder har Woolf også designet en serie med godbidder, der er gode for hundens tænder.

Woolfies Dental produkterne er designet til at hjælpe hundene med at fastholde en sund mund- og tandhygiejne og at hundgå plak og tandsten. Sammensætningen i Woolfies Dental er med til at holde hundens tænder rene og sunde, og alle varianter har en børstende effekt, når hunden tygger på dem.
Dertil styrker godbidderne hundens tænder og kæbe, mens hunden tygger på godbidden.

Daglig rensning af hundens tænder er med til at sikre sunde tænder, god mundhygiejne og mindske risikoen for tand- og mundsygdomme og infektioner.

Woolf godbidder bør opbevares et køligt og tørt sted. Efter åbning af posen bør posen opbevares i køleskabet og bør bruges inden 7 dage.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group