WOOLF

WOOLF

Woolf godbidder er naturlige og lækre til alle hunde.

Woolf har produceret godbidder siden 2015, og findes i en stor mængd forskellige varianter.

Hele sortimentet med Woolf indeholder over 30 forskellige varianter, baseret på proteinkilder som hundene elsker som f.eks. lam, kanin, kylling, okse, fisk og and.

Flere af varianterne i Woolf godbidder er tilsat med bær og grøntsager, som f.eks. blåbær, gulerod eller tranebær.

Woolf har stor fokus på kvalitet når de sammensætter de forskellige godbidderne til hunde.

Alle snacks og godbidder med Woolf brand er lavet uden kemiske tilsætningstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer.

Alle snacks fra Woolf leveres i poser med praktisk lynlås-lukning, så posen med godbidderne altid kan lukkes tæt efter åbning. Det sikrer godbiddernes gode smag og friskhed, så de altid er friske når de serveres til hunden.

Udover Woolf godbidder har Woolf også designet en serie med godbidder, der er gode for hundens tænder.

Woolfies Dental produkterne er designet til at hjælpe hundene med at fastholde en sund mund- og tandhygiejne og at hundgå plak og tandsten. Sammensætningen i Woolfies Dental er med til at holde hundens tænder rene og sunde, og alle varianter har en børstende effekt, når hunden tygger på dem.
Dertil styrker godbidderne hundens tænder og kæbe, mens hunden tygger på godbidden.

Daglig rensning af hundens tænder er med til at sikre sunde tænder, god mundhygiejne og mindske risikoen for tand- og mundsygdomme og infektioner.

Woolf godbidder bør opbevares et køligt og tørt sted. Efter åbning af posen bør posen opbevares i køleskabet og bør bruges inden 7 dage.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group