Zooleszcz

ZOOLESZCZ er en familie med over 100 års stolt tradition.


I løbet af århundredet har de specialiseret sig i at producere tilbehør til dyr. De første produkter, de introducerede i begyndelsen af forrige århundrede, var seletøj og hovedtøj til heste. 

Med tiden og de teknologiske fremskridt ændrede kundernes krav sig, så i 1960'erne udvidede de deres sortiment med artikler til kæledyr. De var blandt de første til at introducere masseproduktion og salg af liner og halsbånd til hunde såvel som til andre dyr. Og sådan er det den dag i dag!

I sortimentet finder du både Liner, Seler og Halsbånd. Materialerne er Ægte Læder, Nylon og meget andet. Den stolte tradition består blandt andet i at produkterne er håndlavet, og af absolut bedre kvalitet.  Der laves produkter til både hund og kat. Nogle af produkterne til hunde, er endda lavet race specifikke. Du finder det hele her på vores webshop. 

Har du spørgsmål til produkterne er du som altid velkommen til at kontakte os. Dette gælder også, hvis du søger et produkt som du ikke lige finder på webshoppen. Måske har vi blot i første omgang fravalgt dette produkt, men har mulighed for at bestille dette til dig.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group