FRI FRAGT: Køb for over kr. 350,- så betaler vi fragten

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Aktivitetslegetøj

   

21 vare(r)

   

21 vare(r)

Har du en hund som ind imellem ikke kan finde ro, selv om den har været på lange gåture, har løbet frit i haven og leget med andre hunde i hundeskoven?

Så kan det være fordi den mangler mental stimulering. 
Mental stimulering er lige så vigtig for hunden, som det er at få motion. Uden dette kan du risikere at få en rastløs hund, eller en hund som måske endda ødelægger dit hjem når du ikke er hjemme.

Mental stimulering er også en god måde at gøre hunden træt på, hvis du for eksempel har en ældre hund, som ikke længere kan holde til lange gåture. En hund som på grund af for eksempel operation eller skade ikke må motioneres. Eller hvis du har en hvalp, som endnu ikke må gå alt for langt. Husk at hvalpe ofte bliver hurtigere træt af udfordringerne, tving aldrig hunde til mere end de selv synes er sjovt.

Ud over vigtigheden af mental stimuli er det også sjovt at lave forskellige spil med hunden, eller se hvordan den klarer de opgaver den bliver stillet overfor. 

Hunde som har let til stress, kan i starten stresse lidt over at blive udsat for situationer de ikke kender. Her er det vigtigt at du tager det roligt, og ikke giver hunden for svære og udfordrende spil eller aktiviteter fra starten af. Men bare rolig, din hund lærer også at tage det roligt, og bruge hovedet til at regne ud, hvordan den skal tackle den udfordring den bliver stillet overfor. Se hvordan og hvor hurtigt hunden udvikler sig, i takt med at du gør udfordringerne mere udfordrende. 

Det er sjovt for både hund og ejer at se og deltage i.