0Vare(r)

Din indkøbskurv er tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Aktivitetslegetøj

   

20 vare(r)

   

20 vare(r)

Hvilket aktivitetslegetøj passer min hund?

Der er forskellige aktiveringslegetøj, og hvilket der bliver din hunds favorit kan afhænge af, hvordan din hund fungerar, og hvad den kan lide. Hver hund har sin egen måde at lege på: nogle foretrækker at have en Sumo eller en Kong, der er fyldt med hundegodbidder, våd mad eller tørfoder og derefter studser uforudsigeligt rundt. Hvilken vild og vidunderlig jagt! En anden hund foretrækker muligvis at bruge hovedet roligt, da den prøver at finde ud af, hvordan man får slik ud af et aktiveringsspil. Hvis din hund er ophidset, kan den roe sig ned med et spil, og hvis du vil have din hund til at få noget fart, kan et aktiveringslegetøj, der studser frem, gøre det.

Aktiveringsbolde tiltrækker ofte hurtigt tempo i forfølgelsen af godbidder.
Et aktiveringslegetøj i hårdt materiale holder længere tid for grovt leg, et blødere hundelegetøj forårsager mindre støj, når det kommer ind i møbler og placeres på tværs af gulvet.
Aktivering af madskåle i form af labyrintskåle og aktiveringslegetøjet Sumo eller Kong er perfekt til at servere maden til en hund, der spiser for hurtigt. Det bremser ned og forhindrer hurtig spisning! Kan bruges til tørfoder, vådfoder eller frisk mad.
Tip! Læg vådfoder eller frisk mad i en Sumo eller Kong og læg den i fryseren! "Hundeis" giver beskæftigelse i lang tid og er toppen for en urolig hund!

Hvad gør jeg, hvis min hund ikke vil lege med aktiveringslegetøjet?

Det kan ske, at hunden tvivlsomt ser på ejeren, når aktiveringslegetøjet er foran snuden: "Hvad gør jeg nu, kammerat?". Hvis din hund beder dig om hjælp, kan det være en idé at tilbyde en hjælpende hånd og opmuntre din ven ved at gøre det lidt lettere at få fat i hundegodbidden. Snart fanger hunden det!

Gør det ikke for enkelt - tanken er, at din hund skal bruge hovedet!

Lad din hund prøve på egen hånd i et stykke tid, og sidde og se på legetøjet, bruge snuden og snuse efter godbidden. Nogle hunde har muligvis brug for lidt mere tid til at finde ud af, hvad de skal gøre for at få mad eller slik.
Hvis du prøver inden middagstid, skal du se, at en rumlende mave kan være motiverende!

Stirrer hunden stadig på legetøjet, uden at finde ud af, hvordan den skal gøre? Læg nogle godbidder omkring legetøjet, lad hunden snuse rundt og par legetøjet med hundegodbidden. Du skal se, at pludseligt forstår hunden hvordan man gør det. Ha lidt tålmodighed!

Andre ting at tænke på

Fjern altid aktiveringslegetøjet når hundegodbidden er slut - på den måde holder du interessen op! Hunden ved, næste gang legetøjet kommer, er den fyldt med godbidder. Af frustration kan selv nogle hunde begynde at tygge og gnage på et tomt aktiveringslegetøj i håb om at det magisk vil fylde op.

Hvis du har brugt vådfoder eller frisk mad i aktiveringslegetøjet, ska du rengøre det grundigt efter brug. Ellers er der risiko for, at der dannes bakterier fra foderresterne inde i aktiveringslegetøjet.

Husk, at legetøj ikke varer for evigt - de bliver slidte og skal udskiftes nogle gange! Lad ikke din hund lege alene med et aktiveringslegetøj. Det er altid risko for, at et legetøj går i stykker og små stykker løsner. Det er farligt for hunden at komme i maven.

Tip! Kom sammen med familiemedlemmer og venner, der også har en hund! Hvis du køber et eller et par aktiveringslegetøj, har du snart en imponerende samling, som hundene ikke bliver trætte af i første omgang! Låne og genbruge, tilbyde nye udfordringer hver uge.

Husk! Nogle kæledyr er stærkere end vi tror. Hold hunden under vagt, mens han leger og fjern legetøjet hvis det går i stykker. Husk at justere størrelsen på legetøjet til størrelsen på dit kæledyr - bare det rigtige er altid bedst.