Vivo Cells, 130 g

Afsendes om 1-2 hverdage

Epigenetisk ernæringsterapi til selskabsdyr

693,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Epigenetisk Ernæringsterapi til dyr  - Vivo serien

VetCur Biotec skriver således:

Ernæring og motion er blandt de mest velkendte miljømæssige epigenetiske faktorer, der påvirker den udviklingsmæssige og funktionelle livsstil, med potentielle gavnlige eller skadelige virkninger på sundhedstilstanden hos mennesker. Adskillige undersøgelser har rapporteret de epigenetiske virkninger af diæt, på menneskers fænotype og sygdomsmodtagelighed gennem deres liv.

Når det kommer til dyr, er undersøgelsesniveauet vedrørende foderets epigenetiske effekt, slet ikke nær så udviklet og velundersøgt, endnu. VetCur er den første virksomhed på verdensplan, der fra første færd har benyttet epigenetisk ernæringsterapi, som vores primære værktøj til at optimere dyrenes livskvalitet.

Generelt er det sådan, at al mad påvirker kroppen i sin helhed, idet kroppen jo bliver opbygget, vedligeholdt og repareret af den mad kroppen har til rådighed. I forhold til at anvende ernæring terapeutisk, så er det vigtigt at forstå, at der findes fodermidler, som er rige på bioaktive komponenter, der bidrager til vigtige epigenetiske nøgleprocesser, som hjælper kroppen med at bevare eller genskabe helbredsmæssig balance.

Epigenetik involverer ikke ændringer i DNA-sekvensen, men kontrol af genaktivitet (fænotype). Næringsstoffer kan tænde og slukke for gener, og derved ændre/omdanne/balancere aktivitet af ​​kritiske gener, involveret i fysiologiske og patologiske processer, herunder embryonal udvikling, vægt, organ- og system funktion, aldring og gradvis nedbrydning af sunde processer.

I denne henseende er ernæringsmæssig epigenetik et yderst effektivt, innovativt og samtidig sikkert værktøj til at bidrage til dyrenes ve og vel.

Viv0 serien består af fem produkter, til selskabsdyr, der bidrager med epigenetiske byggesten til fem vigtige områder. Vivo serien kan bruges i kombination med vores øvrige tilskudsfoder og fuldfoder produkter, og de kan gives individuelt ved behov:

Vivo Vital: Epigenetisk Ernæringsterapi til celler, herunder immunceller og blodlegemer

Specifikation
Vare Nr VC-00118
Afsendes om 1-2 hverdage (lagervare)
Returret 14 dages fuld returret i uåbnet emballage
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Vivo Cells, 130 g
Spørgsmål til produktet
© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group