Julekalender

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Julen og hele December bliver meget mere sjov og hyggelig når din bedste ven også får ta del af hyggen og fornøjelsen at hver dag se frem til en ny gave i dagene op til juleaften.

Med aDOGdream julekalender får din hund sin helt egen julekalender, pænt pakket ind i en kraftig æske og med en gave hver dag. De 24 individuelle pakker i æsken er godt pakket ind enkeltvis i papirpose, og de bløde godbidder ligger sikkert i lynlåspose for at holde på kvaliteten i godbiden.

Hver pose i hundens julekalender er selvfølgelig mærket tydelig med 1 – 24 gavemærker, én for hver dag op til juleaften, og i æsken er vedlagt en indlægseddel med beskrivelse af indeholdet i pose på de forskellige dage.

Da vi går meget op i hvad vi giver vores egne hunde, og derved også vores kunders hunde, kender vi vel til hvor vigtig det er at vide hvad de forskellige godbidder vi giver hunde indeholder. Derfor er der, på sedlen til hundens julekalender, tydelig skrevet hvad godbidderne indeholder med sammensætning og ingredienser. Så kan hundens ejer se hvad hunden får at spise, og vurdere om der er nogen dag hvor godbidden indeholder noget emne som hunden ikke burde spise.

Vores erfaring ved at sammensætte julekalender til hunde har gjort at vi også har mulighed for at tilbyde en allergivenlig julekalender til hunde. Hvis du ved at din hund er allergisk overfor noget specifikt, f.eks. korn, skal du vælge det alternativ og notere i kommentaren til produkten hvilken form af allergi din hund har.
Så laver vi om på indholdet i julekalenderen og tilpasser godbidderne til din hund.

© 2019 aDogDream.dk │ En del af BJB-Group